SKREDDERSYEDE GARDEROBESKAP TIL ALLE FORMÅL - Opplevforskjellen
Kjøkkenforhandler i Oslo Akershus
21717
single,single-post,postid-21717,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

SKREDDERSYEDE GARDEROBESKAP TIL ALLE FORMÅL

Mogensen Garderobeskap

SKREDDERSYEDE GARDEROBESKAP TIL ALLE FORMÅL

SKREDDERSYEDE
GARDEROBESKAP TIL
ALLE FORMÅL

Mogensen lager også spesialøsninger, hvis du har behov for det. Her haadde en kunde for eks funnet noe helt fnatastik kobberfarget lær i Spania. Mogensen monterte det på skapfronten og resulatet ble unikt og elegant.
Du kan velge mellom 100 farger til fronter – og sammensette det slik du selv ønkser det.
Det er faktisk ikke så dyrt å få seg en skreddersydd garderobeløsning og innredninger til ditt hjem eller kontor.
En spesielldesignet løsning fra Mogensen levert av Innred.no gir deg dansk kvalitet til konkurransedyktige priser. Oppklev forskjellen hos Innred.no

Det kan være en stor glede i hverdagen å innrede sitt med funksjonelle og plassmaksimerende oppbavaringsløsninger. Det gir nemlig båre overskudd og overblikkm, når man får styr og orden på garderoben, arkiv eller alle de tingene der det som regel samler seg klær i løpet av årene som går.
Selv om det er mange ferdigløsninger / ferdigproduserte garderobeskap i makredet, er det viktig å tilpasse garderobeskapet etter dine behov. Og det er nettopp her ordenlig kvalitet ikke må uvervurederes mener Andreas Haahr. Adm. Dir i Mogensen A/S. Som siden 2003 har levert elegante oppbevaringsløsninger til markedet. Mogensens løsninger koster litt mer enn de billigste standardlødninger i markedet. Men det er viktig å investere i noe man skal bruke over tid. «Hos Mogensen får du Garderobeløsninger som er gjennomtenkt og skreddersydd etter dine behov. Rett og slett et kvalitetsprodukt som gjør hverdagen lettere». Sier Andreas Haahr.
SKAP FRA KLÆR TIL KVIST

Mogensen har markedest beste utvalg av garderober, der det kan brukes til hele huset. Alt fra klær til kvist og fra gulv til loftet. Der er det viktig med øye for kvalitet, god gjennomtenkte løsninger. Slik at prpoduktet holder så lenge så mulig. Hos Mogensen kan du velge mellom 3 forskjellige modeller Fashion, Compact og In-Door. Du kan blende de enkelte elementene fritt om det skulle være øsnke for det.
Skyvedørsgarderober fra Mogensen er et kapitel for seg selv med et stort utvalg av alt fra tremateriell til frostete glass og unike overflater til en hver smak. Du finner mange forskjellige farger løsninger og design. Mogensen har mer en 100 forskejellige farger å velge mellom og størrelser på dør som er opp til 250 cm og 350 cm. i høyde. Som gir optimal muligheter for design og den undeliggende innredningen.
DESIGN DIT EGET SKAP

Alle garderobeskap produseres i Danmark, som gir deg kort leveringstid. Du kan se alle modeller på Innred.no hvor du bl.a kan finne inspirasjon til din egen garderobeskap. Men hvis du vil oppleve forskjellen på kvalitet er du hjrtelig velkommen til å komme innom Innred.no show room på Skøyen eller Vestby. Der kan du få førstehånds hjelp med det du akkurat trenger ved valg av garderobeskap.

Opplev forskjellen hos Innred