Kvalitet på garderobeskap - Opplev Forskjellen - Inspirasjon
Kjøkkenforhandler i Oslo Akershus
21721
single,single-post,postid-21721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

HVA LEGGER DU I KVALITET NÅR DU SNAKKER OM GARDEROBESKAP?

Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Alltid under den samme parolen:
"Kvalitet har mange venner"

HVA LEGGER DU I KVALITET NÅR DU SNAKKER OM GARDEROBESKAP?

Selve ordet ”kvalitet” har for mange blitt et forslitt begrep – det har mistet innhold og mening. Men for Rival  er det selve innbegrepet på hva vi driver med og hva vi produserer. Som hos Rival, slagordet deres er jo ”Kvalitet har mange venner”. Vil du vite litt om hva de mener med kvalitet?

Hvis noe er av god kvalitet, vil vi ha en motsetning som ikke er det. Dårlig kvalitet kan fremkomme som et resultat av feil materialvalg, bruk av ufaglærte i produksjonen, dårlige maskiner, dårlig internkontroll – og ikke minst at man ikke har faglig stolthet i jobben man gjør. Hos Rival i Vestby har de noen prioriteringer som motvirker slike mulige feilkilder.

 

rival-sttropez-garderobe

 

RIVAL LEGGER DET LILLE EKSTRA I ALT DE GJØR

Rival er faktisk veldig stolte av fabrikken, produktene vi lager og alle kollegaene som er med på å gjøre det mulig. I dag er det faktisk ikke mer enn to aktører igjen som fortsatt produserer i Norge for det norske møbelmarkedet. Rival er den ene, og den eneste på Østlandet. Der andre har lagt produksjonen til lavkostland, satser Rival heller på å oppfylle slagordet; ”Kvalitet har mange venner”.

Rival Skyvedørs garderobe

 

KUNDENE BESTEMMER HVORDAN RIVAL SKAL VÆRE

Når Rival sier kvalitet, mener de kvalitet i absolutt alle ledd. Ett ledd er for eksempel det å lytte til kundene og utviklingen i det norske garderobemarkedet. Endringer i etterspørselen der, fører naturlig til endringer hos Rival. Men uansett hvilke endringer Rival måtte gjøre, endrer Rival aldri på kvalitetskravene. Et godt eksempel på tankegangen er bruken av 22 mm tykkelse i sidevegger og hyllestammer. Konkurrentene bruker 16 mm tykkelse, mens Rival har funnet ut at 6 mm ekstra betyr en stødig og mer stabil konstruksjon.

 

Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Alltid under den samme parolen: "Kvalitet har mange venner"

 

HÅNDVERK I ALLE LEDD

Naturligvis har Rival datastyrte og laserkontrollerte bormaskiner og sager – men like fullt er det mennesker som lager hvert eneste produkt som kommer ut av dørene på Vestby. Sliping av dørprofiler utføres med stolthet og lidenskap, det samme gjelder for sprøytemaling av dører og vegger. Sammensetning av dører, lister og beslag er også rent håndverk.

Gjør deg selv en tjeneste og klikk deg inn på Innred.no som er en lokal garderobe forhandler i Oslo Akershus og Vestby.

Opplev Forskjellen hos Innred.no