Bestem hvor garderobe skapet skal stå - Opplev Forskjellen - Inspirasjon
Kjøkkenforhandler i Oslo Akershus
21706
single,single-post,postid-21706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

DU BESTEMMER HVOR GARDEROBESKAPET SKAL STÅ

Mogensen Garderbeskap

DU BESTEMMER HVOR GARDEROBESKAPET SKAL STÅ

Hos Mogensen finner du et stort utvalg av garderobe med skyvedører som gjør det mulig å skreddersy fra topp til bunn. Skapene er produsert i Danmark, og her er noe for enhver smak og prisklasse.

Når du velger en løsning fra Mogensen, får du ikke bare et skap, men en solid og gjennomtenkt løsning, enten du ser for walk-in closet for luksus villa eller en enkel løsning for barnerommet. Her er løsninger for de som ønsker å gjøre-det selv, og for de som ønsker et ferdig installert garderobe løsning.

Et skap fra Mogensen er for det lille ekstra luksus som alle har råd til, og som gjør et vesentlig forskjell i hverdagen; for her får man mye valuta for pengene.
Du kan velge blant tre forskjellige serier Fashion, Compact og In-Door. Men uansett hvilken enhet du velger, er det lik kvalitet på alle garderobeløsninger. Garderobe løsningene er produsert i Danmark og det betyr at kort leveringstid.

Mogensen Garderobeskap

GARDEROBESKAP FOR ET HVEERT ROM

Mogensen har utviklet et bredt spekter, så du kan få garderobeløsningen som passer dine behov. Her får man elegante skyvedører
med det naturlige utseendet av tre, stilig, moderne frostet glass eller fargerike farger; hele paletten av 100 farger i ulike stil. Som kan kombineres farger og design. Og så kan du få lydabsorberende soft close alternativ på dørene, slik at alt glir enda mer deilig og behaglig romfølelse til det moderne hjemm.
«Vi ønsker å gjøre litt ekstra for våre kunder, derfor har vi opprettet et utvalg med mange muligheter for kombinasjoner. Vi jobber med garderobeløsninger, fordi de er elegante og sikrer full oversikt over hva som er inni «, sier Andreas Haahr, som er direktør i Mogensen, siden 2003. Han gir elegante løsninger til det moderne hjem.

Du kan enten velge å kjøpe en ferdig designet garderobeskap, eller du kan få et skreddersydd løsning. Mogensen skyvedører kan gi opp til 270 cm bred og 350
cm i høyde. Du bestemmer hvordan skyvedører kan se ut og hvor mange skuffer de skal ha. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor skapet skal være utformet og hvilken
kvalitet interiør bør ha. Her er alt fra store eik skuffer til ganske enkelt flettet kurver og hyller i flere tykkelser og kvaliteter. Klikk her for å se flere produkter Innred.no selger.

Stikk innom RP Kjøkken AS i Oslo eller avdeling på Vestby for å oppleve Mogensen garderobeløsninger og opplev forskjellen.  Hos de kan du også få mange råd og veiledning om hvordan du best mulig tilpasser garderobe innredningen til ditt hjem. Du kan også utforske garderobe-universet og samle massevis av inspirasjon på www.innred.no/garderobe

Samrte gardeobe innredninger til dine premisser.