3D INNREDNINGSPROGRAM FOR GARDEROBE- Opplev Forskjellen
Kjøkkenforhandler i Oslo Akershus
21723
single,single-post,postid-21723,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3D INNREDNINGSPROGRAM FOR GARDEROBE – ER OGSÅ ET TEGN PÅ KVALITET

rival-sttropez-garderobe

3D INNREDNINGSPROGRAM FOR GARDEROBE – ER OGSÅ ET TEGN PÅ KVALITET

Ved å gjøre et 3D tegneprogram tilgjengelig for kundene på nettsiden til Rival, gjør de det mulig for dem å innrede sin garderobe akkurat slik de selv vil.

side-19-bilde_

Når blir blir fornøyde, kan du bruke resultatet direkte for bestilling av garderoben hos den av Rivals forhandlere som ligger best til. Nettop på dette tidspunktet er det naturlig å snakke med Innred som er en lokal forhandler i Oslo og Akershus. Det betyr en forenkling av planleggingsprosessen, samtidig som bestillingen og prisgrunnlaget blir detaljert og tydelig for Innred.

 

side-26-bilde_

RIVAL LAGER TIL OG MED FORMINGSVERKTØYENE SELV

Aluminiumprofilene til Rival er egenutviklete, helt ned til verktøyet som former dem. Under 5000 tonns trykk blir aluminiumsplater til lange rør med profiler som brukes til tak- og gulvskinner. Når Rival investerer i slikt verktøy – for gratis er det neimen ikke! – er det for å ha kontroll med nettopp kvaliteten på produktene som utgjør deler av garderoben. Og det er dette fokuset på detaljer som gjør det mulig for Rival å fortsatt være en aktør i det norske markedet.

Gjør deg selv en tjeneste og klikk deg inn på Innred.no og finn din neste garderobeløsning fra Rival.

Tags: